Vi utför trädfällning, både i skog och på villatomt, kan forsla bort materialet om ni önskar. Vi utför även transporter av det mesta, ris, jord, grus, sand m.m

Hör av er för kostnadsfri offert: 0704929345

Trädgårdsarbeten

Behöver ni hjälp med någonting i er trädgård kan vi på företaget Vildrosens Trädvård vara till hjälp. Vi vänder oss till er som behöver hjälp med era trädgårdsarbeten.

Företaget utgår ifrån Holmsjö i Blekinge och vi har hjälpt ett stort antal kunder med deras trädgårdsarbeten runt hela Blekinge. Exempel på vad vi kan utföra är beskärning av buskar och träd, bortforsling men även transporter av ris, jord, grus, sand med mera och en hel del annat inom trädgård. Till vår hjälp har vi alla de redskap och maskiner som underlättar arbetet.

Vi innehar både F-skatt och försäkringar. Vi erbjuder er som vill en offert, och fördelen med detta är att ni i lugn och ro kan fundera på om ni vill ha vår hjälp eller inte. Givetvis är det fullständigt kostnadsfritt att erhålla en offert av oss här på Vildrosens trädvård.

Vi hjälper dig

Ni som är intresserade av att erhålla hjälp av Vildrosens trädvård är välkomna att höra av er till oss på telefon 0704-929345. Vi ser fram mot ert samtal.

Vi ser fram mot att få berätta om vad vi kan stå till tjänst med. Alla som vill få hjälp av det ena eller andra slaget med trädgårdsarbeten är hjärtligt välkomna att höra av sig. Nöjda kunder är A och O för oss och vi avslutar aldrig ett jobb innan kunden är hundra procent nöjd. Vi hjälper er till en rimlig kostnad. Om detta låter intressant så hör av er till oss, så kommer vi gemensamt fram till en lösning. Vi vill att alla som vänder sig till oss verkligen ska erhålla professionella resultat. Följ oss gärna på Facebook där vi publicerar nyheter och uppdaterar våra kunder med information.